Gratis Competentietest

Start de Test

Gratiscompetentietest.nl is een test waarbij we op basis van 135 vragen 28 verschillende competenties kunnen meten. Doe de test en kijk hoe jij scoort op verschillende competenties!

 

Gratiscompetentietest.nl is een samenwerking tussen de Erasmus Universiteit en Company Link met als doel werkzoekenden en werkgevers aan elkaar te "linken" op basis van competenties of andere kenmerken. Ga naar Competentietest in het menu voor meer info!

Er is ook een gratis persoonlijkheidstest beschikbaar op www.gratispersoonlijkheidstest.nl !

Gratis Competentietest

Gratis Competentietest?

Deze test kunnen we gratis aanbieden in ruil voor jouw LinkedIn gegevens welke uitsluitend anoniem gebruikt zullen worden voor onderzoek door de Erasmus Universiteit en Company Link. Daarnaast zullen we een berichtje plaatsen op je tijdlijn met daarin jouw 3 beste competenties om de test te promoten. Je kan de test ook maken zonder je LinkedIn gegevens te delen. Hiervoor vragen we slechts 9.95 euro.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Company Link, like ons dan op Facebook!

Gratis Competentietest

Resultaten Competentietest

De competentietest bestaat uit 135 vragen die meten op 29 verschillende competenties. Het maken van de test duurt ongeveer 30 minuten en je kan hem in meerdere sessies voltooien. Na het afronden van de test zie je wat jouw scores zijn op jouw competenties. Ook worden je scores vergeleken met de rest van Nederland. Een rapport zal via email worden toegezonden.

W
W