Competentietest

Gratiscompetentietest.nl is een test waarbij we op basis van 135 vragen 29 verschillende competenties kunnen meten. Deze competenties zijn vaardigheden die je in het zakelijk leven zal moeten gebruiken. Er zal een resultaat uitkomen waarbij je voor elke competentie kan zien wat je percentage op dit gebied is. De 29 competenties zijn te vinden onder De competenties.

Gratiscompetentietest.nl is een samenwerking tussen de Erasmus Universiteit en Company Link met als doel werkzoekenden en werkgevers aan elkaar te "linken" op basis van competenties of andere kenmerken.

Deze test kunnen we gratis aanbieden in ruil voor jouw LinkedIngegevens welke uitsluitend anoniem gebruikt zullen worden voor onderzoek door de Erasmus Universiteit en Company Link. Daarnaast zullen we een berichtje plaatsen op je tijdlijn met daarin jouw 3 beste competenties om de test te promoten. Je kan ook de test maken zonder je LinkedIngegevens te delen. Hiervoor vragen we slechts 9.95 euro.

Resultaten

De competentietest bestaat uit 135 vragen die meten op 29 verschillende competenties. Het maken van de test duurt ongeveer 30 minuten en je kan hem in meerdere sessies voltooien. Na het afronden van de test zie je wat jouw scores zijn op jouw competenties. Ook worden je scores vergeleken met de rest van Nederland. Een rapport zal via email worden toegezonden.

Persoonlijkheidstest

Het is ook mogelijk een gratis persoonlijkheidstest te doen bij ons. Ga dan naar Gratispersoonlijkheidstest.nl en doe de test!

Vragen

135

Competenties

28

Tests

25453