Klantverhaal Hans

  • Hans
  • Leeftijd: 42
  • Branche: Horeca

Reden voor het maken van de competentietest

Ik ben door de Coronacrisis mijn baan verloren. Ik stond altijd in de keuken als chef bij een restaurant in Rotterdam, maar helaas is de zaak gesloten. Aangezien deze sector nu hard wordt geraakt en de komende periode ook nog niet beter gaat worden, wil ik mij omscholen naar een andere branche. Om erachter te komen wat er het best bij mij zou kunnen passen, heb ik een competentietest gedaan.

Hans

Resultaat Hans

Bij het maken van de competentietest kunnen er geen fouten gemaakt worden en is het een volledige persoonlijke reflectie. Hans scoort hoog op ‘Samenwerken’, ‘Analyseren’ en ‘Beoordelen en beslissingen nemen’. Hans scoort laag op ‘Commerciële gerichtheid’ en ‘Creativiteit’. Als je door al de andere competenties heen kijkt, zie je dat Hans een leidende functie aan zou kunnen maar scoort ook relatief hoog op numerieke vaardigheden. Misschien is er een totaal andere sector die hem na jaren in de horeca wel aanspreekt. Een functie die veel creativiteit vereist is niet voor Hans weggelegd maar een functie met verantwoordelijkheid wel.

Froukje

Ik ben net klaar met studeren en merk dat ik door de Coronacrisis in deze periode zeer moeilijk werk kan vinden in mijn sector...
Lees verder

Vragen

135

Competenties

28

Tests

25453