Klantverhaal Farida

  • Farida
  • Leeftijd: 38
  • Branche: Financiële sector

Reden voor het maken van de competentietest

Ik zat tussen banen in en wilde via een competentietest zien waar ik mijzelf nog kon ontwikkelen. Door het maken van de competentietest zag ik dat ik op bepaalde competenties slechter scoorde dan op andere. Dit heb ik dan ook gezien als een mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen. Ik wil graag doorgroeien naar een managementfunctie en zal dan ook echt vooruitgang moeten boeken op onderdelen zoals leiderschap en beslissingen nemen.

Farida

Resultaat Farida

Bij het maken van de competentietest kunnen er geen fouten gemaakt worden en is het een volledige persoonlijke reflectie. Farida scoort erg hoog op ‘Integriteit’ en ‘Creativiteit’ maar erg laag op ‘Leiderschap’ en ‘Beoordelen en beslissingen nemen’. Het lijkt erop dat ze erg goed is in het overbrengen van haar persoonlijkheid en klantgerichtheid maar haar overtuigingskracht naar anderen is nog niet haar sterkste kant. Indien Farida een managementfunctie op zich wil nemen, zal ze haar leidinggevende en probleemoplossende competenties moeten verbeteren. Een lastige opgave, maar trainbaar.

Hans

Ik ben door de Coronacrisis mijn baan verloren. Ik stond altijd in de keuken als chef bij een restaurant in Rotterdam...
Lees verder

Vragen

135

Competenties

28

Tests

25453